About Me

Ràdio Sarrià de Ter 87.6 FM
30 anys de ràdio de proximitat

Ràdio Sarrià emet al 87.6 FM a la comarca del Gironès.
Ràdio Sarrià va néixer gràcies a les inquietuds pel món radiofònic d'un grup d'amics de Sarrià, que van crear i començar a fer les seves emissions,  amb el que aquells joves van anomenar 'Ràdio Cosmos', amb uns aparaells casolans i ubicats en un pis particular, i gràcies al suport de l'Associació de Veïns del Pla de l'Horta i al fet que els van cedir uns baixos en un local del Pla de l'Horta, van poder desenvolupar les seves activitats radiofòniques i que s'acabessin consolidant. 
About Me
Aquell mateix any 1982 s'impulsa seriosament 'Ràdio Sarrià' gràcies al suport de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i, és l'any 1983 que es constitueix oficialment com a emissora municipal i que amb l'ajuda del consistori sarrianenc i al voluntariat, s'adeqüen els estudis de ràdio municipal, al local social del Pla de l'Horta, al costat de la sala de lectura del Pla de l'Horta . 
El 6 de setembre de 1989 s'inauguren els nous estudis de Ràdio Sarrià, situats al carrer Firal 60, i és gràcies a l'ajuntament i a l'impuls desinteressat de tots els col·laboradors que han passat al llarg de tots aquests anys que la ràdio ha pogut continuar amb la seva tasca. L'any 1995 es crea l'Associació Cultural Ona Sarrià, entitat sense ànim de lucre, que vol potenciar l'emissora municipal i participar activament a les activitats del municipi. 
About Me
Des de l'any 1983 que Ràdio Sarrià és present al poble, amb l'objectiu d'informar puntualment, entretinguen i participant activament en els actes més rellevants del municipi.
Ràdio Sarrià compta amb més d'una trentena de col·laboradors i una programació estable.
logo-bn.png
Ràdio Sarrià - Top90FM és l'emissora de proximitat de Sarrià de Ter (Gironès).


© 1983-2018 Tots els drets reservats
Desenvolupament: Digital Hits Audiovisual
 
© 2019
Telèfon estudis: 972 17 05 40
Contacta amb nosaltres!
logo-ajuntament-petit.png