Taller debat sobre receptes i berenar popular a Sarrià de Ter

En el marc de les III Jornades de la Gent Gran de Sarrià ahir dimarts al matí al Coro  es va fer una xerrada sobre el servei de teràpia ocupacional i el banc de productes de suport i a la tarda taller i tast de ratafia a càrrec de les Dones Més que Mai i  avui dimecres es farà un taller debat sobre receptes de cuina “Parlem de menjar” a la sala gran del Coro a les 16.30 h i tot seguit berenar popular.

Demà a la tarda es farà una trobada de Puntaires de Sarrià a la placeta de la Font a les 18 h i divendres cantada participativa a càrrec dels Cantaires de Sarrià a la placeta de la Font a les 19 h i seguidament pica pica a càrrec d’Ecosol.

Les Jornades de la Gent Gran finalitzaran el diumenge 2 de juny amb el 47è Homenatge a la Vellesa, els actes començaran a les 11.15 h amb una missa a la Parròquia de Ntra. Sra. de la Misericòrdia de Sarrià de Baix. a continuació, actuació dels Cantaires de Sarrià de Ter. seguidament cercavila amb els Amics dels Gegants de Sarrià de Ter, que ens acompanyaran fins al pavelló municipal. a partit de les 12 h sessió de Photocall , a les 13.30 h acte d’Homenatge a la Vellesa. A les 14:00 dinar de germanor servit pels Amics dels Gegants de Sarrià de Ter. A les 16 h passi de vestits de paper, organitzat per les Dones del Coro. a continuació, sardanes i ball a càrrec del grup Noces d’Or.