S’inicia el curs escolar 2020-2021 marcat per la Covid-19

Segons fonts del procicat, la situació de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya està estable però encara en nivells molt alts de risc. En l'actualització de dades del Departament de Salut d'aquest passat diumenge, en les últimes 24 hores la velocitat de contagi R0 ha augmentat molt lleugerament, de 0,98 a 0,99.

Des del departament de salut, s’informa de les mesures i les que caldrà estar atents en tot moment: En cas que l’alumne presenti alguns dels símptomes com febre, tos o mal estar en cap cas  es podrà accedir al centre educatiu. Caldrà en tot moment una higiene rigurosa en la rentada de mans després de cada activitat i entrada i sortida de les hores educatives a més de la prohibició de compartir cap joguina o àpat. l’element de protecció individual, la mascareta també apunta salut, que s’haurà de dur correctament cobrint boca i nas, hi serà obligat que es compleixi aquesta normativa, a banda pel que fa a primària s’haurà de dur en cas que la situació epidemiològica.

A Sarrià de Ter, tots els centres educatius estan a punt, des del consistori juntament amb les escoles s’hi treballa ja fa dies (Escola Montserrat, Escola bressol Confetti i l'Institut de Sarrià ) per tenir a punt totes les mesures de seguretat contra la COVID-19 i fer que els centres siguin un lloc segur. A través de xarxes, Sarrià de Ter desitja a tots els nois i noies un molt bon curs escolar i fa un reconeixement a tot el professorat a més de tots els treballadors/es que formen part dels centres.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla