Arriba la 17a edició de l’In-Somni Festival” a Sarrià de Ter

Grups com “Pulpopop”  “Rise Up Full Crew” o “P.A.W.N GANG” seran actuacions que tindran lloc els propers dies 18 i 19 de setembre al parc de la Cooperativa de Sarrià de Dalt. Els primers concerts tindràn lloc divendres 18, i serà el torn de “The Capaces “Willis Drummond” “Niña Coyote i Chico Tornado” i la música hardcore de “Tano!” tots ells començaran a les 20 h del vespre.

Els pròxims concerts ja seran dissabte 19 a les 19 h amb grups com Santa Salut o Trama d’entre d’altres. La segona part dels concerts arrancaran al mateix dia en aquest cas ja a les 22 h del vespre amb protagonistes com la banda “Pulpopop” o “Medusa Box”. Per a més informació, us podreu adreçar al web www.in-somni.info on a banda informen que l’aforament serà limitat. Al web també hi exposen que el festival homenatjarà als professionals de sanitat de la comarca del Gironès, Amb una cinquantena d’invitacions presentant l'acreditació professional del centre on es treballa i el DNI, a les taquilles del festival.

L’In-somni a dia d’avui és pioner en matèria de festivals a Catalunya i en el seu gènere, el festival torna amb idees renovades, a més de Ia seva ensenya de sempre on ja fa més de 16 anys, ha estat i és; El pop, el rock, l'electrònica i la música urbana.