El Grup de Muntanya Sarrià de Ter celebra aquest cap de setmana l’inici de temporada

 L’entitat, té a punt si la pandèmia ho permet tota una programació de noves sortides arreu del territori català. Fonts de l’entitat, la propera temporada es preveu moguda i amb activitat trepitjant territori de proximitat, segons apunten, des del club es començarà la temporada 20-21 amb un sopar el pròxim 19 de setembre on es donarà tret de sortida a les diverses dates, on hi ha la previsió de recórrer diversos punts de la geografia catalana.

De les sortides que en destaquen, s’hi troba la del dia 27 setembre al Canigó, la sortida del 8 de novembre a la muntanya del Pedraforca, o la del 22 de novembre amb una pujada important al Puig de Morters al massís del Carlit a l’alta Cerdanya. El Grup Muntanya Sarrià és una entitat esportiva i cultural de Sarrià de Ter dedicada a les activitats de muntanya. A la web del grup s’hi podrà trobar notícies d'actualitat, ressenyes, veure fotografies de les últimes aventures, tenir a mà diferents portals interessants i conèixer el programa de sortides per estar a punt de marxa.

La gent del grup realitza diferents activitats esportives relacionades amb la muntanya al llarg de l'any, aquestes activitats són obertes a tothom que tingui ganes de divertir-se, viure noves experiències i estar en contacte amb la natura.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla