Segueixen les revisions a la depuradora de la fàbrica Hinojosa per assegurar un bon funcionament de les instal·lacions i evitar les males olors

La companyia paperera afirma que aquestes revisions s’han estat fent permanentment, no és una novetat dels últims dies.

A més, destaquen que és la pròpia empresa que controla de manera regular les males olors provinents de la fàbrica. Així i tot, un equip tècnic extern a la fàbrica, de l’empresa Veolia, s’encarrega de fer les revisions a la gestió de millores de la depuradora, per controlar les males olors.

De fet, l’empresa Hinojosa ha fet públiques unes línies estratègiques de Responsabilitat Social Corporativa per preservar el medi ambient i ajudar la societat. Han presentat tres blocs d’accions, destinats a minimitzar la petjada de carboni, a garantir una educació i un treball decent, a desenvolupar el talent per tal d’assegurar el creixement i, per acabar, un bloc d’accions socials i ambientals relacionades amb el seu producte.

Aquestes accions van lligades a la setmana global d’acció pels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. Des de la fàbrica es centren en els objectius en relació a la protecció de l’entorn, que es veuen en les línies estratègiques.

Seguint aquesta línia, l’Ajuntament de Sarrià de Ter ha instal·lat un camió de la unitat mòbil de vigilància de contaminació atmosfèrica, que mesurarà la qualitat de l’aire del municipi.

 

Imatge: Fàbrica Hinojosa

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla