L’alcalde de Sarrià Narcís Fajula surt del judici tranquil assegurant que no ha fet res mal fet i ha apuntat que desconeixia l’ordre de la Junta Electoral de Zona

Fajula ha declarat aquest matí de divendres a les 9.16 h als Jutjats de Girona per mantenir penjada una pancarta a favor de l’autodeterminació en la campanya electoral del 2019. El judici s'havia de celebrar el passat mes de juny, però l’alcalde de Sarrià es va infectar de Covid i es va haver d’ajornar per la seva impossibilitat de declarar.

A la concentració d’aquest matí s’hi han aplegat desenes de persones, d’entre elles regidors dels municipis veïns on Fajula ha agraït el suport. A més, el batlle de Sarrià també ha rebut l’escalf de l’ex-consellera Dolors Bassa que ha assistit a la concentració.

Recordem que la Fiscalia demana al batlle sarrianenc un any d’inhabilitació i 3.600 euros de multa per desobediència a la Junta Electoral de Zona per deixar penjat a la façana de l’ajuntament un missatge a favor de l’autodeterminació durant la campanya electoral. Finalment un cop acabat el judici a la sortida Narcís Fajula, ha explicat en declaracions a ràdio Sarrià que espera que el cas quedi absolt i pugui continuar treballant pels veïns i veïnes de Sarrià de Ter.

Foto: Ràdio Sarrià.