Sarrià de Ter ha limitat, a través d'un decret d'alcaldia, l'horari dels bars i restaurants del municipi per estalviar molèsties als veïns

La nova normativa municipal estableix que les terrasses hauran d'estar tancades, a tot estirar, a les onze de la nit. La majoria d'establiments ja tancaven a aquesta hora, però des del consistori ho han volgut regular perquè en alguns casos s'allargaven fins més tard, ja que la Generalitat ho permet.

Ara ja establert el decret d'alcaldia, emès a mitjans de juliol, fruit de la reiterada queixa d'alguns veïns i veïnes per les molèsties ocasionades en les terrasses de bars i establiments de restauració del municipi de Sarrià de Ter, l’ajuntament es veu obligat a reduir els horaris de tancament dels establiments. La nova normativa municipal estableix que les terrasses hauran d'estar tancades, com a molt tard, abans de mitjanit. El batlle del poble assegura que s’ha realitzat aquesta mesura per tal d'evitar les molèsties als veïns i d’aquesta manera quedi regularitzada la situació a més de evitar que es propaguin desordres nocturns i el descans i la pau regnin al municipi.