S’amplia l’horari de la Piscina de Sarrià de Ter fruit de la finalització del casal

Fins aquest dijous, els matins de dimecres i dijous tenien lloc les activitats del casal d’estiu i això feia que quedes una franja reservada a l'espai refrescant municipal.

Ara doncs, un cop finalitzades les activitats que s’hi duien a terme fins ara. la piscina quedarà lliure a tot el públic de 11.15 h a 13.30 h del migdia. Segons informen des del consistori sarrianenc, es prioritzarà el servei els grups d’edats vulnerables com menors i gent gran, ja que són els de més risc de contagi i els que consideren que necessiten més l’activitat física relacionada amb la piscina. Paral·lelament s’informa també que s’han adaptat horaris i preus per aquestes franges d’edat. Les franges horàries constaran de les següents: de 9.30 h a 11 h serà entrada exclusiva pels majors de seixanta-cinc anys. Ja a les 20 h i fins les 21 h, aquest espai es reserva per activitats grupals organitzades pel consistori sota inscripció prèvia. 

Pel que fa a l'aforament queda reduït al 50 % durant cada franja, l’accés total quedarà d’un màxim de 225 persones a la instal·lació, d’un màxim de 60 persones al vas de la piscina gran i  4 persones al vas de la piscina petita. L’obertura es farà seguint les mesures estipulades per les autoritats sanitàries per tal d’evitar el contagi de la Covid-19.