Joan Roca protagonitza la nova campanya solidària d’Oncolliga “Tu pots girar la truita”

El cuiner d’El Celler de Can Roca, és el protagonista de l’espot promocional de la nova campanya solidària “Tu pots girar la truita” que la Fundació Oncolliga Girona ha posat en marxa per reforçar el seu servei d’atenció psicològica a malalts de càncer i familiars, un dels més demandats de l’entitat. L’Oncolliga també espera poder obtenir prou recursos per posar en marxa un nou programa pedagògic dirigit a les escoles.

Tots aquells que vulguin col·laborar amb la campanya ho podran fer adquirint una de les espàtules de fusta que l’Oncolliga posarà a la venda a un preu de 5 euros per tal de viralitzar la campanya i ajudar a la seva difusió, també s’ha organitzat un concurs a Instagram, en el qual es convida els participants a penjar el seu propi vídeo fent una truita i girant-la amb l’espàtula de l’Oncolliga, citant @oncolligagi i utilitzant l’etiqueta #tupotsgirarlatruita.

Els estris de fusta, que tindran gravat el lema de la campanya en el mànec, han estat fabricats per l’empresa Mundet, de les Planes d’Hostoles, a la qual se li han encarregat una primera tirada de 2.000 peces, si bé la intenció de l’Oncolliga és arribar a vendre 5.000 espàtules en els pròxims mesos. Les espàtules es vendran a la seu d’Oncolliga, a les parades que fan les delegacions i a diversos. establiments que es poden consultar a la pàgina web www.oncolligagirona.cat. “Tu pots girar la truita” és la primera d’una trilogia de campanyes solidàries que l’Oncolliga vol englobar sota el lema “Tu pots!”, amb l’objectiu d’empoderar les persones afectades de càncer i els seus familiars i ajudar-los a supera els reptes que sorgeixen després del diagnòstic.

Foto: Fundació Oncolliga Girona