Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Segueix la 29a mostra de teatre a Sarrià de Ter

Segueix la 29a mostra de teatre a Sarrià de Ter

Tots els diumenges de febrer i l’1 de març, al Centre-Espai d’Arts Escèniques, té lloc tot un seguit d’obres de teatre amateur, diverses companyies de teatre de les comarques de Girona van desfilant per aquest espai oferint al públic obres de qualitat.

Durant aquest mes doncs, passaran companyies com "Zam Teatre" de Torroella de Montgrí, "Una càpsula de Teatre" d’Olot o el Grup de Teatre de Sant Hilari Sacalm. Joan Puigmal membre del Teatre del Centre, de Sarrià de Ter, ha assegurat que des de l’associació sempre busquen dins del teatre amateur obres de qualitat que hagin estat seleccionades per la campanya de teatre de la Diputació. Per aquest diumenge dia 16, la companyia Zam Teatre de Torroella de Montgrí, serà l’encarregada de portar “Lisístrata" serà a les 18 h de la tarda. Aquesta mostra de teatre l’organitza el Teatre del Centre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, la Campanya de Teatre Amateur, la Diputació de Girona i la Federació Teatral Amateur Gironina.

Imatge: Surtdecasa.cat