Sarrià de Ter prepara iniciatives per potenciar i donar a conèixer tota la vessant artística del municipi

Segons s’ha informat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, es vol donar a conèixer i ajudar a totes les disciplines artístiques del poble.

Des del canal d’instagram “somculturasarria”  han explicat que s'estan preparant noves iniciatives, i d’aquestes es vol que els artistes del poble en siguin els màxims protagonistes. Per la seva banda, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià de Ter Jordi Estefanell, ha explicat que la intenció és de fer arribar l’art al carrer. La voluntat i l’objectiu d’aquesta iniciativa és de motivar la creativitat dels artistes del poble i a banda, des de la regidoria ser coneixedors de les seves inquietuds de primera mà i de quina predisposició hi hauria en futur per a  realitzar diverses activitats al municipi en aquest àmbit per part d’ells.

Estefanell ha apuntat també que aquesta proposta va lligada al dia mundial de l’art, una efemèride, que es va posposar fins al dia 6 de setembre a causa de la crisi de la Covid-19. Aquesta iniciativa fruit d’aquest canvi, cauria dins de la festa Major de Sarrià de Ter, en aquesta línia, el regidor de Cultura apunta que aquestes activitats serien complementàries, però alhora seria una bona manera de què tothom d’alguna manera podria trobar uns “tastos” d’art al carrer. Per a més informació, sobre la iniciativa podeu contactar a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.