Sarrià de Ter celebrarà la Festa Major del 2 a l’11 de setembre amb controls d’accés.

Sarrià de Ter tira endavant la seva Festa Major marcada per la pandèmia i amb propostes que permeten dur a terme alguns dels actes programats amb controls d’accés i seguint les mesures de seguretat marcades pel PROCICAT.

Des de l’àrea de Cultura del municipi han apostat per reactivar el sector cultural i proposen  diverses activitats, concerts i espectacles dels dies 2 al 6 de setembre i l’11 de setembre, amb aforaments limitats. És per aquest motiu que serà obligatori reservar l'entrada telemàticament a través d'un aplicatiu. Ho explica l’alcalde del municipi, Narcís Fajula.

La reserva d'entrades es pot fer de manera exclusiva i de dos en dos per als empadronats fins al dia 31 d'agost. A partir d'aquesta data la inscripció serà oberta a tothom fins al dia 3 de setembre. Finalitzada la reserva es rebrà un missatge que confirmarà que s'ha acceptat la sol·licitud d'entrades i, en breus, un codi que s'ha de presentar per accedir al recinte.

Pel que fa a la programació, els assistents podran gaudir de concerts, concursos de botifarra i un pícnic, entre d’altres. Són declaracions de Narcís Fajula.

Pel que fa al corre-aigua infantil, el consistori ha decidit eliminar-lo per precaució. La festa de l’escuma està per confirmar.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla