Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'AGT lliura el premi Pep Mora a Tena Busquets

L'AGT lliura el premi Pep Mora a Tena Busquets

El premi Pep Mora recorda aquest professor d'El Galliner, director i actor de teatre gestual, mort en accident el 1999 amb només 33 anys. Fins ara ha estat concedit a La Planeta, Quim Marcé i el Teatre de Bescanó, Cristina Cervià i Jaume Alsina. El trofeig és obra de l'artista, Imma de Batlle.

D'atra banda l'AGT enceta la 9a temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, que s'enceta demà a Vilablareix a Can Gruart amb l'espectacle No me llames solsticio, llàmame otoño, de la cia Sietedemayo. Divendres a Cassà de la Selva a les Nits de la Coma, Mr. Kebab, de Juancallate. A mitjans de novembre comença la nova temporada a Sarrià de Ter i a la primavera a la Bisbal de l'Empordà.

Aquesta nova temporada s'afegeix, l'Antic Casino de Castell d'Aro que pren el relleu del CAF a partir del gener. L'AGT fa una crida a altres municipis i entitats que vulguin afegir-se a la xarxa.