Festa grossa a la UES aquest dissabte 12

Primer es disputarà el partit de Divisió Honor Plata contra el BM-Torredelavega que començarà a les 19h al Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià. L’equip visitant
Salva Puig, tècnic de l’equip de Plata local, ha assegurat que el rival vindrà amb ganes d’endur-se’n la victòria, Puig ha explicat que caldrà que l’equip estigui molt concentrat, ja que el Torredelavega és un equip amb molta tècnica. 

Un cop acabat el partit, a les 20.30 h, hi haurà la presentació oficial de la temporada 2019-2020 amb totes les categories de la UES, des del club animen a tothom animar-los i a gaudir d’una jornada esportiva i festiva. Aquest partit el podreu seguir en directe per ràdio Sarrià amb l’equip de Sergi Torrentà
D’altra banda el Sarrià jugarà el pròxim dimecres a dos quarts de nou del vespre la segona eliminatòria de Copa del Rei contra un rival de l’Asobal el Cangas després d’haver eliminat a la primera ronda l’Antequera.

El Segon equip del Sarrià juga a la pista del Club Esportiu Handbol BCN Sants, diumenge a les 12:00 h. Un partit que promet ser intens.

El Sènior Femení UES juga aquest diumenge a la pista del HC Perelló a les 12:15 h on vol aconseguir el segon triomf.
És l’únic partit entre equips guanyadors de la primera jornada de lliga .Ho van aconseguir les del Perelló a la pista del Banyoles i les sarrianenques a casa davant el Sant Cugat.