Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Presentada una nova normativa a les Lligues intermunicipals per evitar els contagis de Covid-19

Presentada una nova normativa a les Lligues intermunicipals per evitar els contagis de Covid-19

L’Ajuntament de Sarrià de Ter ha presentat avui la nova normativa a partir dels reglaments publicats per les diferents federacions esportives, així com el Protocol del Consell Esportiu del Gironès sobre les instal·lacions.

La nova normativa està adaptada a les circumstàncies de la pandèmia i per lluitar contra la propagació de la Covid-19.

Aquesta normativa conté alguns canvis significatius en relació a l’activitat esportiva dels últims anys. Tots els jugadors tindran fitxa amb fotografia per controlar l’accés a les instal·lacions. Només es jugarà un partit a la setmana, a la setmana següent es jugarà contra el mateix rival i, a la tercera setmana, descans per poder jugar a la 4a setmana contra un rival diferent i fer aquest mateix cicle. Els àrbitres seran els mateixos pels dos partits, per evitar contactes amb jugadors d’altres equips. I, per acabar, a cada instal·lació només es jugarà un partit per dia. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, admet que van estar dubtant en tirar la competició esportiva endavant.

Per altra banda, es mantindrà la gratuïtat pels equips íntegrament formats per noies, mentre que per les jugadores que formin part d’equips mixtes, la rebaixa serà del 50%. També tindran descompte, d’un 25%, els jugadors que van participar la temporada passada, per compensar els mesos perduts per la pandèmia. Una altra rebaixa serà la de l’assegurança mèdica, en 13 euros, ja que les asseguradores no volen cobrir més de 1500 euros d’assistència sanitària. Josep Maria Santiago explica que les inscripcions ja estan obertes a partir d’avui.

Els partits només es podran fer a porta tancada, seguint el Protocol del Consell Esportiu del Gironès.