Arrenca l’EscèNit on el circ i la dansa local són els protagonistes

Un any més la Plaça del Pallol acull la  programació de l’Escènit amb espectacles de circ i dansa de la mà de companyies nacionals i internacionals.

Aquest estiu el Teatre Municipal de Girona proposa una programació variada i completa on el circ i la dansa local són les activitats destacades. Seran dotze els espectacles que es duran a terme  els vespres de juliol a la plaça del Pallol. Va començar divendres amb Tosca de Puccini, a càrrec del Gran Teatre del Liceu als Jardins de les Pedreres.

La companyia catalana “Moviments” amb l’espectacle Lady, Frank&Stein aquest vespre a les 19:30h, versionaràn el mite de Frankentein sota una mirada del circ contemporani.

La mateixa setmana, el dijous 4 a les 20h, les gironines germanes Masò de la companyia “Impàs”, ens presentaran l’espectacle “Andare”, una tragicomèdia basada en fets reals no personals però si a l’abast de tothom.

La següent setmana arriba amb una programació complerta i de molt alt nivel. Els primers d’arribar son els francesos de la companyia Borolo-solo, amb l’espectacle Île-O. Un proposta on la música, el circ i l’aigua son el fil conductor de la seva història.

El dimarts 9, serà el torn de cinc acròbates de Kadav-resky amb l’espectacle sobre esquís “Les Madeleines de Pouple”. Ja pel dia 10 serà la Mumusic Circus i la seva última creació Flou Papagayo, premiada com a millor espectacle de carrer dels Premis Zirkolika 2018 en què oferiràn un espectacle que inclou una tècnica poc vista: suspensió capil·lar.

El dijous 11 “el duo Amer i Àfrica”ens mostraran el seu univers particular de palla ple d’acció, subtilesa i tocs d’humor. La tercera setmana comença amb un espectacle de pallassos acròbates, amb una proposta familiar plena d’acció i rialles assegurades. I tancarà la setmana la companyia “La Compagnie”, amb l’espectacle “L’Avis Bidon Face A”,  una combinació de perxa xinesa, bàscula, escala, llançament de ganivets i acrobàcies sobre bidons, que no deixaran el públic indiferent.

Finalment  els andalusos Lanördika amb el seu “Rojo Estánda”r ens demostraran de què és capaç l’amor entre dos artistes.

Totes les propostes són d’accés lliure i obertes a tothom.