40 establiments es converteixen en punts de confiança pels infants en el seu trajecte cap a l’escola

Es tracta de la iniciativa “Comerç Amic” que s’ha implementat com a provat pilot al voltant del col·legi Doctor Masmitjà.

“Comerç Amic” va vinculat al camí escolar que s'està creant al centre i té com a objectiu fomentar la mobilitat sostenible i autònoma, així com crear un espai segur, educatiu i saludable al voltant del col·legi. Els establiments participants han col·locat un distintiu en un lloc visible de l’entrada per tal que els més petits, si tenen algun problema, puguin accedir a ells amb total seguretat. El senyal “Comerç Amic, camí a l’escola” permet als infants identificar el local com un espai proper on poder demanar ajuda si tenen alguna necessitat o dificultat.

Aquesta quarantena d’establiments estan situats als carrers de la Creu, de Francesc Ciurana, del Migdia, de Joan Maragall, de Jaume Balmes, d’Emili Grahit, del Cor de Maria i de Sant Joan Baptista de La Salle. Per dur a terme aquesta prova pilot, s’ha comptat amb la col·laboració de l’associació Girona Centre Eix Comercial i de l’Associació d’Hostaleria a Girona.

Imatge: Aj. Girona.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla