A punt els actes de l’1-O a St Julià de Ramis i Medinyà

Ja és tradició que el municipi i per commemorar la data del referèndum d’autodeterminació, el poble enguany ha organitzat a banda de la consulta popular, tot un seguit de xerrades i conferències.

El dijous 1 d’octubre es compliran tres anys de l’efemèride on tots els catalans i catalanes estaven cridats a les urnes a decidir democràticament el futur polític de Catalunya. Ara, i per celebrar l’aniversari, un any més St. Julià i Medinyà posaran les urnes de nou amb una pregunta: “Vols que l’ajuntament anomeni la plaça del davant del Local Social, Plaça del 4 de juny?” Aquesta votació es realitzarà sota les estrictes mesures anticovid a l’interior del pavelló del municipi de 16 h a 20 h. A banda, i durant l’1-O d’enguany, hi haurà diverses activitats com la presentació del llibre José Luis Terraza, o l’espectacle de l’actor Toni Albà a les 19 h a la Plaça de l’1 d’Octubre d’entre altres actuacions.

També des del consistori, s’anuncia d’una xerrada el dia abans de República / Monarquia, serà el dimarts 29 a les 19 h de la tarda a la mateixa plaça de l’1 O.

Imatge: St. Julià de Ramis.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla