Sant Julià de Ramis presenta la nova temporada cultural amb actes durant aquest mes d’octubre

Sant Julià es prepara per rebre la tardor cultural d’aquest 2020, després de celebrar amb èxit la seva Festa Major durant el passat mes de setembre, així com altres actes i espectacles que va organitzar l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Julià.

Tots aquests actes requeriran haver demanat les entrades prèviament, de forma online o a la Biblioteca.

Des del consistori han anunciat els actes previstos per la setmana que ve. Encetarà la programació l’espectacle d’havaneres Ondina, a càrrec de Les Anxovetes, que ja va tocar a la Festa Major d’aquest any. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, Pere Pujolràs, explica en què consistirà aquest primer acte.

El següent acte programat és una obra de teatre que van haver d’ajornar per la pandèmia. Es tracta de l’espectacle teatral “Quina barra!”, a càrrec de Josep Pascual, que pujarà a l’escenari aquest pròxim divendres dia 17 d’octubre. Pere Pujolràs destaca el paper de la cultura i la intenció del consistori de recuperar actes que es van ajornar, com aquest, i programar-ne de nous.

La Biblioteca Municipal també té programats esdeveniments culturals per aquesta tardor, com l’Hora del conte o els clubs de lectura. 

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis