L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà celebra el comportament “exemplar” dels veïns i veïnes durant les festes de Nadal

El consistori reconeix que les setmanes de Nadal han estat diferents i complicades, sobretot per les restriccions de mobilitat del PROCICAT i la impossibilitat d’organitzar les celebracions habituals en aquestes dates. Per això, des de l’Ajuntament destaquen el comportament “exemplar” dels habitants de Sant Julià i Medinyà, complint les mesures de seguretat i les restriccions de prevenció de Covid-19.

L’Ajuntament va organitzar algunes activitats durant les vacances de Nadal, com la rebuda al tió i la tiona o els Reis Mags d’Orient. L’alcalde de Sant Julià de Ramis i Medinyà, Marc Puigtió, destaca aquestes iniciatives i les valora de manera molt positiva.

El consistori també va realitzar el llançament de focs artificials durant la nit de Cap d’Any. Marc Puigtió explica que es va tirar endavant aquesta iniciativa per deixar enrere un 2020 molt complicat i donar la benvinguda a un 2021 esperançador.

L’alcalde de Sant Julià de Ramis desitja que aquest any sigui molt millor que el 2020, i que la situació vagi millorant dia a dia. 

 

Imatge: Marc Puigtió