Els organitzadors del 1r Entapa’t celebrat a Sarrià de Ter i Sant Julià fan una valoració molt positiva

d'una banda veure moviment al poble de totes les edats i que anessin provant les diferents tapes que oferien els bars i per altre incentivar a conèixer nous bars i promocionar-los. Tal com diu Isaac Ramió de Cal Cepat

La tapa "una canya si us plau" de Ca l'Àngel ha resultat guanyador del primer ENTAPA'T 2018 de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis que s'ha celebrat aquest passat cap de setmana i que ha estat organitzat per CAL CEPAT.

Amb el 26,27 % dels vots Ca l'Àngel s'ha proclamat guanyador, seguit del Bar Mateo amb 24,31 %vots i Can Vera que aconsegueix el tercer lloc amb un 12,94% dels vots.

La tapa guanyadora " una canya si us plau", és un rotlle de llom farcit amb formatge de cabra sobre un llit de poma i ceba cruixent i una salsa de mostassa de Gijón i quètxup i es va fer exclusivament per a l'esdeveniment, segons explica la propietària de l'establiment, Alícia Vázquez.

D'altra banda Àlex Garcia Agustí ha estat el guanyador del sorteig del menú degustació al Restaurant la Carnisseria, que s'ha realitzat aquest matí a Ràdio Sarrià amb les paperetes de les persones que han dipositat el seu vot a les urnes durant l’ENTAPA’T 2018 que ha organitzat Cal Cepat.