Tanquem els actes de celebració del 35 aniversari amb un Chillout amb Toni Beiro a la piscina i un sopar popular

Previous Next

 Els actes estan organitzats per l'Associació Cultural Ona Sarrià amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sarrià de Ter. La celebració dels 35 anys va començar el passat mes de maig amb dos vermuts musicals al pati del Patronat amb Andrés Acústico i el Trio R4.

Una mica d'història

Ràdio Sarrià va néixer al Pla de l'Horta a l'any 1982, gràcies a les inquietuds pel món radiofònic d'un grup de joves de Sarrià, que van crear-se un petit emissor casolà i amb un tocadiscs i una antena van començar a fer les seves emissions, li van posar el nom de 'Ràdio Cosmos' i, emetien des d'un pis del germà d'un dels joves que eren els estudis de l'emissora. Gràcies al suport de l'Associació de Veïns del Pla de l'Horta i al fet que els van cedir uns baixos en un local del Pla de l'Horta, van poder desenvolupar les seves activitats radiofòniques i que s'acabessin consolidant.

Aquell mateix any 1982 s'impulsa seriosament 'Ràdio Sarrià' gràcies al suport de l'Ajuntament de Sarrià de Ter i, és l'any 1983 que es constitueix oficialment com a emissora municipal i que amb l'ajuda del consistori sarrianenc i al voluntariat, s'adeqüen els estudis de ràdio municipal, al local social del Pla de l'Horta, al costat de la sala de lectura del Pla de l'Horta . El 6 de setembre de 1989 s'inauguren els nous estudis de Ràdio Sarrià, situats al carrer Firal 60, i és gràcies a l'ajuntament i a l'impuls desinteressat de tots els col·laboradors i col·laboradores que han passat al llarg de tots aquests anys que la ràdio ha pogut continuar amb la seva tasca. L'any 1995 es crea l'Associació Cultural Ona Sarrià, entitat sense ànim de lucre, que vol potenciar l'emissora municipal i participar activament a les activitats del municipi. Des de l'any 1983 que Ràdio Sarrià és present al poble, amb l'objectiu d'informar, entretenir i participar activament en els actes més rellevants del municipi. Ràdio Sarrià compta amb una quarantena de col·laboradors i una programació estable.

Aquest 2018 Ràdio Sarrià ha encetat una nova etapa gràcies a un acord entre l'Ajuntament de Sarrià de Ter i Digital Hits Audiovisual, impulsat per la direcció de la ràdio. L'acord ha suposat un canvi d'imatge de la ràdio i l'estrena d'una nova pàgina web. radiosarria.cat, recull diàriament l'actualitat municipal a través d'una web pensada per tots els dispositius, més pràctica i amb un disseny modern que prioritza la informació local i el podcast dels programes de l'emissora.

L'inici de la nova etapa també ha suposat una reestructuració de la graella de programació, l'actualització de tot el sistema de continuïtat i una renovació íntegre de la identitat sonora de la ràdio. Finalment, i amb l'objectiu d'enriquir les 24 hores de programació, s'ha creat "Top90FM", una radiofórmula que ofereix una selecció musical basada amb els grans èxits de la dècada dels 90, acompanyada de blocs informatius de proximitat.