L'Ajuntament de Sarrià de Ter es reunirà dilluns amb la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de Medi Ambient

Dimarts passat es va instal·lar un sonòmetre a la fàbrica per avaluar els nivells de sorolls al llarg de tot un mes. D'altra banda l'ordenança d'olors aprovada pel ple del consistori sarrianenc es va publicar al BOP el passat dia 7 d'agost. 

L'Ajuntament també ha posat a disposició dels veïns una enquesta amb l'objectiu de conèixer el grau de les molèsties i les zones del municipi més afectades. El formulari es pot omplir telemàticament a través de la pàgina web de l'ajuntament www.sarriadeter.cat o lliurar-la a l'ajuntament.  

D'altra banda la Plataforma Prou amb la col·laboració de les assoacions de veïns i veïnes  ha convocat una concentració per al proper divendres a les 19.30 hores davant la fàbrica Paperera Hinojosa per protestar contra les molèsties generades per la seva activitat, sorolls i pudors que pateixen els veïns des de fa dos anys, quan es va instal·lar a Sarrià de Ter.