L'equip redactor de la revista Parlem de Sarrià seran aquest dijous els encarregats de donar el tret de sortida de la festa Major de Sarrià de Ter amb el seu pregó des del balcó de l'Ajuntament

 Parlem de Sarrià és un magazín trimestral en el qual es recullen fets i esdeveniments del dia a dia del municipi i que es caracteritza pel seu marcat aspecte social.  L’Ajuntament de Sarrià destaca que darrere els exemplars “hi ha molta feina” i “els veïns esperen cada cop amb delit tenir a les mans el nou número”. Les seves pàgines es fan ressò sobretot d’actes socials, culturals i artístics, i s’hi han publicat articles de recerca històrica que han contribuït a la recuperació de la memòria col·lectiva. El consistori diu que es vol homenatjar el grup editor i les persones que han fet i fan possible la revista i que l’han convertida “en un testimoni de la transformació social i urbanística de Sarrià i de la seva història”. 

Al llarg del mes de setembre es podrà visitar a la Sala La Caixa l’exposició «Imatges de Sarrià de Ter, el fons de 100 revistes Parlem de Sarrià».