L’AECC-Catalunya de Girona, programa diverses activitats amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer

El 4 de febrer és el dia Mundial contra el Càncer, i l'associació (AECC-Catalunya Girona) ha anunciat de la VI cursa Tradeinn, que tindrà lloc aquest diumenge dia 2 a Girona. Des de l’entitat, expliquen que hi haurà recorreguts per tothom, el punt de sortida i d’arribada serà a la Plaça Catalunya de Girona.

Comptarà amb 3 modalitats: Una cursa de 5 km, la caminada de 5 km i curses infantils. Els circuits són urbans i transcorren pel centre de Girona. Pel que fa a la Caminada de 5km sortirà a les 9.30 h, aquesta, està dirigida als qui no vulguin córrer o competir i vulguin col·laborar amb l’AECC.

Està oberta a participants de totes les edats i a famílies. Les Curses Infantils seran a les 10.30 h, i tracta d’un Circuit d’aproximadament 300 metres per a nens de 6 anys, també hi haurà un circuit d’aproximadament d'uns 600 metres per a nens de 7 a 13 anys. Finalment hi haurà la Cursa de 5km que tindrà lloc a les 11.00 h cronometrada. Pepi Soto, gerent de l'Associació Contra el Càncer de Girona, ha donat detalls de les inscripcions i anima  a tothom a participar en l’activitat.

Les curses són obertes a tothom que s’hi inscrigui prèviament. Encara queda temps per inscripcions, fins dissabte 1 de febrer, ho podeu fer a través del web www.aeccgironaenmarxa.comA banda el 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer l’entitat ha organitzat una sèrie de xerrades al hall de l’hospital Trueta de Girona, Soto, explica que enguany, han volgut fer èmfasi a les problemàtiques que no són tan visibles en aquesta malaltia com poden ser la repercussió emocional i social. Aquesta activitat tindrà lloc d’11 h a 14 h del migdia.