Arriba la 3a edició de la conferència “Parlem-ne, Criança Positiva”

Aquesta trobada tracta d’un seguit de xerrades per a famílies amb adolescents. Aquest, és un espai creat per la Creu Roja Girona, i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, amb la col·laboració de Dipsalut.

Les mares i pares durant l’acte, podran compartir les seves experiències i dubtes relacionats amb l'educació dels seus fills i filles adolescents. A través d'aquest espai es pretén ajudar a les famílies especialment aquelles que presenten situacions de vulnerabilitat, amb la realització de diverses xerrades, tallers i atencions individuals. L'objectiu d’aquestes conferències és d’enfortir les competències i responsabilitats de les famílies en les seves funcions parentals de criança positiva, i de socialització en l'entorn familiar, oferint igualtat d'oportunitats als infants perquè puguin créixer en un ambient saludable i positiu.

Aquestes xerrades, es realitzaran al Centre d'Arts Escèniques de Sarrià de Ter de 19 h a 20:30 h. Aquesta, ja serà la 3a jornada d’aquestes trobades i tindrà lloc demà dimecres 4 de març. Pel que fa a la xerrada que es va anul·lar aquest passat 22 de gener a causa del temporal "Glòria" es farà el dia 25 d'aquest mes. Aquest, és un espai gratuït obert a tots els pares que tenen fills i filles en edat adolescent per tal de treballar qüestions relacionades amb aquesta etapa de la vida. A Sarrià de Ter, s'han planificat 4 xerrades sobre l'adolescència d'una durada d'uns 90 minuts.