Arriba la 4a edició del concurs Young Talent marcada per la crisi Sanitària

 Aquest projecte creat per l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Gironès i juntament amb les diverses àrees respectives de cada municipi d’aquest àmbit, aquest espai va néixer amb l’objectiu de donar visibilitat dels talents artístics de joves del Gironès entre 15 i 29 anys, on cada participant té l'oportunitat de demostrar les seves aptituds davant d'un jurat.

Hi ha sis disciplines artístiques en les quals s'hi pot participar individualment o en grup. Aquest any, aquest concurs s’ha vist afectat per la pandèmia de la Covid-19 per a la qual cosa, serà en format confinat. El tècnic de Joventut Martí Tarrés, ha apuntat que l’objectiu principal és de donar veu al talent dels joves de la comarca que n’hi ha molt assegura.

Segons han publicat des de l’espai Zone Jove Gironès, pel que fa a les bases del concurs aquest hi haurà temps fins l’1 de juny per inscriure’s, i no hi ha límit de participants, podran ser en grup o individualment. Aquestes participacions són lliures i gratuïtes, s’haurà d’omplir el formulari pertinent que podreu trobar al mateix web on hi detallen d’altres condicions. Els concursos es presentaran de forma digital, i es farà una preselecció i amb els tres millors de cada disciplina, es farà una final en directe per youtube l’11 de juny d’enguany.  A banda pel que fa als premis, hi haurà un de 275 € en metàl·lic per cada disciplina artística, el jurat podrà atorgar un màxim de vui premis si en alguna de les sis disciplines artístiques establertes així ho considera per l’alt nivell de les persones participants.

A l’edició del 2019, des del web a la secció del “Young Talent Gironès” publiquen les categories guanyadores, en escriptura la guanyadora va ser Helena Piqué ( St. Gregori), la categoria arts visuals es va declarar desert, en arts plàstiques el premi va ser per Marta Puig Parnau (Madremanya), la categoria arts escèniques va caure per Pau Mercader ( Bordils), en especialitat Circ i Guillem Roman Jubany (St. Gregori), en especialitat Teatre. D’altres varen ser la de Dansa,  per Rado Bernal López (Celrà) i finalment a la categoria musical els guanyadors van ser Daniela Manrique ( Quart), Pau Brugués (St. Julià de Ramis), i Maria Sunyer Rigau, en nom del Grup musical Preludi (St. Gregori). Per a més informació podeu visitar el web https://www.zonajovegirones.cat/.

Imatge: zonajovegirones.cat