L’Associació Juvenil Salsa Jove busca voluntaris pel seu projecte “Els patges et venen a veure”

Salsa Jove engega aquest any el projecte “Els patges et venen a veure” als municipis de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Es tracta d’una activitat de voluntariat que permetrà la visita dels patges reials a les cases dels nens i nenes que així ho desitgin durant la nit de Reis d’aquest pròxim gener.

L’Associació, que aquest any celebra el seu 15è aniversari, va decidir tirar endavant aquesta iniciativa per apropar els Reis Mags i els seus patges als infants dels tres municipis, i més en el context difícil de la pandèmia i les cavalcades amb limitacions. El responsable de l’Associació Juvenil Salsa Jove, Narcís Reguero, explica el projecte en una entrevista al magazín Els 4 rius, de Girona FM.

Per dur a terme l’activitat, des de l’associació fan una crida al voluntariat de qualsevol persona major de 16 anys. Narcís Reguero detalla les vies d’inscripció al projecte, ja sigui per telèfon, per correu o a través de la pàgina web.

La gent interessada en participar-hi es pot inscriure a l’activitat fins el pròxim 20 de desembre, que és totalment gratuïta.

 

Imatge: Asssociació Juvenil Salsa Jove