La primera edició d’encesa de llums de Nadal a Sarrià de Ter, molt ben rebuda

Sarrià de Ter va acollir ahir per primera vegada l’acte d’encesa de llums de Nadal dels seus carrers. Va anar acompanyat d’una xocolatada en format Take Away per evitar aglomeracions de gent i la cantada de nadales per part dels Cantaires de Sarrià. Més d’una cinquantena de veïns i veïnes es van apropar a la plaça Emília Xargay per estrenar l’engegada de llums.

Des de l’Ajuntament valoren de manera molt positiva l’acte celebrat ahir a la plaça Emília Xargay, i fins i tot es mostren sorpresos per la rebuda dels veïns i veïnes de Sarrià. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, assegura que la seva intenció és repetir-ho durant els pròxims Nadals.

El consistori ha decidit ampliar la decoració de carrers de Sarrià aquest any per motiu de la pandèmia de la Covid-19 i la limitació de desplaçaments que hi haurà durant les festes. Narcís Fajula detalla l’ampliació de la decoració dels carrers i places del municipi durant aquest Nadal.

L’alcalde va aprofitar l’acte també per desitjar a tots els presents unes bones festes de Nadal i un bon any vinent 2021.