L’Oficina de Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter programa una sessió divulgativa virtual per la Marató de TV3

L’Àrea de Gent Gran de Sarrià de Ter, de la mà de Jubilus Grup, col·labora un any més amb La Marató de TV3 i ho farà aquesta any, per primer cop, de manera virtual. Serà avui, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, a través de l’aula virtual de Jubilus, de la mateixa manera que les activitats no presencials que organitza l’entitat.

Sarrià de Ter ha col·laborat des de fa quatre anys amb La Marató, tot i que aquesta edició serà especial per la falta d’actes presencials. La coordinadora de l’Oficina de Gent Gran de Sarrià de Ter, Sílvia Puig, explica la seva col·laboració amb La Marató.

Les xerrades mensuals de l’Àrea de Gent Gran es van reprendre el passat novembre, després d’anul·lar-se durant el confinament. La sessió d’avui entra dins aquest cicle, però tractarà sobre la Covid-19 i els seus efectes de la mà d’un professional sanitari. Són declaracions de Sílvia Puig.

La gent interessada en assistir-hi pot inscriure’s i demanar l’enllaç d’accés al 628 74 77 91. La xerrada s’emetrà per Ràdio Sarrià en diferit durant la pròxima setmana.

 

Imatge: Oficina de Gent Gran i Famílies