Ecosol anuncia novetats al Mercat Social per aquest Nadal al seu espai físic de Sarrià de Ter

Ecosol, l’empresa d’economia solidària de Càritas Girona, compta amb la iniciativa de compra solidària, idees per regals i detalls del Mercat Social. Aquest any, aprofitant el Nadal, han llançat noves idees i ofertes perquè els veïns i veïnes de Sarrià i voltants puguin regalar i alhora contribuir a la causa.

El Mercat Social és una iniciativa que es va posar en marxa fa 7 anys, el 2013, a càrrec de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Compta amb un servei de compra i difusió de més de 400 productes, sobretot de moda, provinents de més d’una trentena d’entitats de caire social.

El Mercat Social es pot trobar per Internet a elmercatsocial.cat, o també de manera física a l’edifici del Coro de Sarrià de Ter, a la placeta de la Font. Anna Güell, gerent d’Ecosol, dona més detalls sobre el Mercat Social i les novetats per aquestes festes de Nadal.

Des de l’entitat alerten que no poden assegurar els terminis d’entrega per aquestes festes, si el comprador vol gestionar la data cal contactar amb This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Imatge: Ecosol