La Fundació Els Joncs ha atès més d’una setantena de persones amb discapacitat intel·lectual durant el 2020 i espera mantenir les activitats terapèutiques aquest 2021

L’entitat de Sarrià de Ter fa un balanç positiu del 2020, sobretot davant un context molt complicat amb la pandèmia de la Covid-19. Destaquen també la feina feta durant el confinament, que va permetre als seus usuaris continuar amb les activitats de nivell físic i també emocional.

El director del Centre Ocupacional i Especial de Treball de la Fundació Els Joncs, Carles Saló, destaca que la Fundació ha atès un total de 72 persones durant aquest any, tres més que l’any passat, i s’han hagut de reinventar per arribar de la millor manera a aquests usuaris i a les seves famílies.

Des de la Fundació reconeixen que han tingut problemes econòmics, ja que amb la pandèmia s’han hagut d’invertir fons en aspectes no previstos a principis d’any. Així i tot, Carles Saló es mostra satisfet de la feina feta i considera que han acabat bé aquest 2020.

L’objectiu de la Fundació pel 2021 és mantenir les activitats terapèutiques vigents en el 2020, com poden ser la marxa nòrdica o el futbol sala. Carles Saló afegeix que s’hauran d’adaptar moltes activitats per fer-les a l’exterior.

Des de la Fundació Els Joncs agraeixen el suport dels seus treballadors i col·laboradors, a qui consideren essencials per garantir una bona inserció laboral i integració social a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Imatge: Fundació Els Joncs