Jan Millastre, un dels impulsors de l’entitat GERD de Sarrià de Ter, nou president de la Coordinadora d’ONGs Solidàries

Jan Millastre, que forma part de l’equip del Grup Editor de la Revista del Discapacitat, de Sarrià de Ter, es va convertir la setmana passada en el nou president de la Coordinadora d’ONGs Solidàries de comarques gironines i l’Alt Maresme.

Millastre vol destacar el paper fonamental de les entitats del territori, sobretot, durant aquest 2020 tan complicat pels col·lectius més desfavorits. El nou president de la Coordinadora va explicar ahir a una entrevista al magazín Els 4 Rius, de Girona FM, les dificultats que han trobat en la pandèmia.

Jan Millastre també va voler reconèixer les entitats com el GERD, de Sarrià de Ter, que treballen ja des de fa dècades a peu de carrer i tirant endavant projectes amb altres territoris, països i fins i tot continents. Són declaracions de Jan Millastre a Girona FM.

Cal recordar que el Grup Editor de la Revista del Discapacitat va néixer el 1998 al voltant de la revista “L’Atípic” però aviat es van iniciar projectes de donació de cadira de rodes a Cuba, Guatemala o Nicaragua, més enllà de la feina que es fa a nivell local.

 

Imatge: Coordinadora d'ONGs Solidàries