L’Espai Jove de Sarrià de Ter fa un bon balanç del 2020 per la reobertura del seu local

L’Espai Jove 221 va reobrir les seves portes durant el passat mes d’octubre del 2020, però es va veure obligat a suspendre l’activitat dues setmanes més tard per les restriccions sanitàries. A inicis del mes de desembre, van poder tornar a organitzar actes pels joves, però les últimes mesures aprovades pel PROCICAT després de les vacances de Nadal han mantingut tancat el local fins nou avís.

Així i tot, des de l’Espai Jove es mostren satisfets per la rebuda que ha tingut la seva reobertura entre el jovent del municipi, i creuen que està funcionant prou bé. L’agent de Joventut de Sarrià de Ter, Manel Molina, fa un bon balanç del 2020 i destaca que és un espai segur.

La programació s’ha adaptat a la situació i des de l’Àrea de Joventut han organitzat activitats de manera telemàtica. Manel Molina afegeix que estan previstos alguns actes durant aquest pròxim mes de febrer, tot i que no saben quan podran tornar a l’activitat presencial.

En general, creuen que les activitats proposades estan funcionant, tot i les dificultats que han patit arrel de la pandèmia.

 

Imatge: @jovessarria