L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Gironès estrena el servei “Consulta Jove 2.0” per oferir atenció sobre ocupació i formació i salut

El Consell Comarcal del Gironès va anunciar ahir la creació de “Consulta Jove 2.0”, un servei en línia en el qual els joves interessats poden fer arribar dubtes sobre ocupació i formació i salut. El funcionament és a través de WhatsApp, i els usuaris rebran resposta a les seves consultes, que seran confidencials.

El servei és gratuït, i només cal accedir als números de telèfon publicats pel Consell Comarcal, no s’ha de dur a terme cap inscripció prèvia. La responsable del servei “Consulta Jove 2.0”, Alba Combis, dona més detalls de la iniciativa i anuncia els números de telèfon assignats a cada temàtica.

El servei pretén resoldre els dubtes dels joves a través de dues vies de temàtica. Alba Combis explica que, en el procés d’ocupació i formació, es pot informar sobre la recerca de feina, entre altres aspectes, i en el servei de salut, sobre relacions sexuals o benestar emocional.

Cal recordar que aquest servei és 100% online, ja que els diversos espais joves de la comarca tenen les seves portes tancades per les restriccions sanitàries de la Covid-19.

 

Imatge: @jovessarria