L’Oficina Municipal d’atenció a la Gent Gran i Famílies de Sarrià de Ter continua amb la seva activitat adaptada a la situació pandèmica

L’Oficina Municipal d’Atenció a la Gent Gran i Famílies s’ha vist obligada, així com tantes altres entitats, a adaptar-se a la situació i programar les seves activitats habituals de manera virtual. Des de l’Oficina van decidir seguir amb els seus serveis amb les condicions possibles, i oferint les activitats a través de l’aula virtual de Jubilus.

De fet, l’Oficina manté les activitats habituals que oferien abans de la pandèmia, i fins i tot s’ha pogut reincorporar la gimnàstica de rehabilitació del Pla de l’Horta de manera presencial, a l’aire lliure i respectant les mesures de seguretat. La dinamitzadora de Jubilus, Meri Raurich, explica el funcionament de les activitats a través de l’aula virtual.

L’Oficina ha anunciat noves activitats durant aquest mes de febrer, que passen per fer càpsules d’informàtica o una xerrada sobre la gestió de les emocions. Meri Raurich dona més detalls sobre aquests actes.

També es mantenen les càpsules d’exercicis de memòria per a la gent gran de Jubilus, que es retransmeten per Ràdio Sarrià cada setmana.

 

Imatge: Jubilus