El projecte “Connexions als Instituts”, de la Zona Jove del Gironès, compta amb una molt bona rebuda a l’Institut de Sarrià de Ter

L’Institut de Sarrià de Ter rep aquest curs la segona edició del projecte “Connexions als Instituts” al seu centre. Aquest projecte, organitzat per la Zona Jove de la comarca del Gironès, consisteix en programar dinàmiques i actes als centres educatius de la zona per tractar de maneres diferents aspectes de l’actualitat, la societat i l’entorn que ens envolta.

La valoració de les dinàmiques és molt positiva per les dues parts, l’Institut i la Zona Jove. De fet, Ràdio Sarrià va celebrar un programa especial el passat divendres 19 de febrer al voltant d’aquest projecte, per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio a l’Institut. El dinamitzador de Joventut de Sarrià de Ter, Manel Molina, explicava en aquest programa que estan molt contents del seu funcionament i la rebuda.

Molina també destaca la importància d’aquest tipus de dinàmiques, ja que ofereixen un espai de socialització als joves necessari en el context actual de pandèmia.

El dinamitzador de Joventut del municipi va afegir les dificultats que han trobat aquests mesos amb l’Espai Jove 221 de Sarrià, i s’han hagut d’adaptar a les activitats telemàtiques.

Des de la direcció de l’Institut també valoren de manera molt positiva el paper de la Zona Jove amb els centres educatius, i creuen que ajuden als alumnes a convertir-se en ciutadans i ciutadanes crítics.

 

Imatge: Joventut Sarrià de Ter