Comencen les activitats al voltant del Dia de la Dona Treballadora a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter ha engegat una campanya d’actes al voltant del pròxim dilluns, 8 de març, el Dia de la Dona Treballadora. Diverses àrees de l’Ajuntament de Sarrià, la Biblioteca Emília Xargay, l’Associació de Comerciants, l’Institut o l’Escola Montserrat són algunes de les entitats organitzadores d’aquestes activitats, que pretenen visibilitzar el masclisme per poder combatre’l.

La campanya d’actes es van engegar ahir, dimarts, amb un taller de pancartes a l’Espai Jove 221. La regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Raquel Sala, explica algunes de les accions organitzades al voltant del pròxim 8 de març.

Les activitats organitzades també compten amb exposicions, o un altre taller de pancartes, i s’acabaran amb la lectura d’un manifest davant l’edifici de l’Ajuntament de Sarrià. Raquel Sala explica els altres actes previstos i la intenció de les entitats al voltant del Dia Internacional de les Dones.

Totes les activitats es celebraran amb els protocols de prevenció de Covid-19, respectant les mesures de seguretat i evitant les aglomeracions de gent.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter