El PIL Riu Ter i Som Sostre treballen de manera conjunta per ajudar les persones sense llar

El Programa d’Inserció Laboral Riu Ter i la plataforma Som Sostre Girona van començar un projecte conjunt fa més d’un any, per involucrar els joves del PIL en l’ajuda a les persones sense llar de Girona. De fet, van ser els mateixos joves els que van decidir iniciar el projecte amb Som Sostre, molt ben rebut per les dues parts.

Des de l’entitat gironina valoren de manera molt positiva el projecte després d’aquests mesos en funcionament. La voluntària i vocal de Som Sostre Girona, Cristina Bach, explica que els joves del PIL cuinen menjar per les persones en situació de carrer i afegeix que comparteixen molts valors.

Els joves del PIL també reconeixen que els ha servit per conèixer de primera mà la situació de les persones que viuen al carrer. Mar Masfarré, del PIL Riu Ter, destaca que els joves van escollir el projecte amb Som Sostre per ajudar la gent sense llar.

Ambdues entitats remarquen no invisibilitzar les persones en situació de carrer, i no deixar-les de tractar com a éssers humans pel simple fet de no tenir casa.

 

Imatge: PIL Riu Ter