El Banc dels Aliments de les comarques de Girona necessita voluntaris per al Gran Recapte 2018

Es necessiten prop de 4.500 voluntaris i coordinadors per cobrir els prop de 400 punts de recollida d'aliments a unes noranta poblacions, segons explica Joan Jorba, Vicepresident del Banc dels Aliments de Girona.

Les persones que vulguin inscriure ho poden fer a través de la pàgina web del gran recapte o del banc dels Aliments www.granrecapte.com o www.bancdelsalimentsgirona.org 

El Banc dels Aliments fa deu anys que organitza el gran recapte. L'any passat es van recollir més de 475 tones d'aliments a les comarques gironines que es van fer arribar a 36.000 persones a través d'un centenar d'entitats benèfiques.

D'altra banda el Banc dels Aliments de Girona des del passat mes de setembre fa la distribució de fruita i verdura a través d'una nova eina informàtica anomenada "Tribal" i pròximament l'entitat preveu ampliar el repartiment dels productes refrigerats i congelats i més endavant fer el mateix amb tota classe d'aliments.

L'objectiu d'aquesta informatització que ja s'ha començat a utilitzar en altres bancs d'aliments, és homogeneïtzar les dades, millorar el control i l'automatització dels magatzems on guarden el menjar.