Arriba la 13a edició de “Viu les Fires amb SantNarcivisme”

La campanya està organitzada per la FECASARM i les seves associacions membre, l’Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província i l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

La campanya “Viu les Fires amb SantNarcivisme” cerca un any combatre a la ciutat de Girona el soroll a la via pública i les conductes incíviques en general durant la franja horària nocturna. Els promotors cívics de la campanya, que penjaran pòsters amb la imatge de la campanya als accessos dels locals de restauració i oci de la ciutat, aniran acompanyats d'un mim que demanarà als usuaris d'una manera simpàtica que abaixin el to de veu i que respectin el descans dels veïns que es troben dormint.

La regidora d’Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha remarcat “la importància d’executar aquestes campanyes de conscienciació en col·laboració amb el sector de la restauració i l’oci nocturn, amb l’objectiu d’arribar al màxim nombre de persones usuàries possible”.