Els Mossos detenen una dona per estafar 4.000 euros a deu persones que volien llogar un habitatge a Girona

Durant les indagacions es va saber que l’estafadora contactava amb les seves víctimes mitjançant coneguts comuns o a través d’anuncis que posava a les xarxes socials en els quals oferia el lloguer d’un pis a bon preu.

La dona ensenyava als interessats un pis moblat, fent-se passar per la propietària,  i els demanava una paga i senyal per formalitzar el contracte. Les víctimes realitzaven la transacció econòmica en efectiu o transferència bancària. Els imports oscil·laven entre els 200 i 600 euros. Un cop fet el pagament, l’estafadora no tornava a contactar amb les víctimes i aquestes no rebien res a canvi. Amb aquest mètode hauria enganyat almenys deu persones i el total de l’estafa rondaria els 4.000 euros.

El passat dia 26 els mossos van detenir la dona com a presumpta autora de les estafes. La investigació continua oberta a l’espera de saber si pot estar relacionada amb altres casos similars. La detinguda, sense antecedents, va passar dimarts passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.