Ecosol presenta el cicle “El Coro amb la cultura” dels pròxims mesos d’octubre, novembre i desembre

L’empresa d’economia solidària de Càritas Diocesana de Girona ha preparat una programació total de sis actes a l’edifici del Coro.

Aquesta programació s’ha modificat vàries vegades, amb suspensions i substitucions fins l’últim moment, tal com va passar amb les activitats programades per Ecosol a partir del mes de març.

Les sessions de Micro Obert encetaran aquest cicle amb la seva tornada al cafè-teatre de la mà del cantautor gironí Jordi Dalmau, del Projecte Mau. Tothom que ho vulgui, podrà participar en aquesta sessió programada pel pròxim divendres 9 d’octubre de dos quarts de vuit a dos quarts d’onze del vespre. Hi ha previstes dues sessions més, els divendres 6 de novembre i 4 de desembre.

El pròxim divendres dia 23 d’octubre a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada “El procés d’escriptura”, a càrrec de l’escriptor i docent jubilat Francesc Brunés, mentre que divendres dia 20 de novembre també a les 7 de la tarda es presentarà el nou número de la revista Ciutat Nova. L’últim acte del cicle serà el concert d’Acaua, amb Quim Brugés i Blai Masó, el 18 de desembre a les 7 de la tarda.

Cal recordar també que avui tornen les nits del Coro, en l’espectacle inaugural de la nova temporada cultural de Sarrià de Ter. Després d’uns anys, tornen els espectacles nocturns al cafè-teatre d’El Coro, que va ser el seu emplaçament inicial. Tindrà lloc avui dijous a partir de dos quarts de deu, amb tres obres programades.

 

Imatge: Ecosol