Ahir van tornar les “Nits al Coro” per celebrar els deu anys de programació i la inauguració de la nova temporada cultural a Sarrià de Ter

Els deu anys de Cafè-teatre a Sarrià es van celebrar ahir a la nit amb tres espectacles en el seu emplaçament inicial, El Coro.

“Sed o no sed”, de la companyia Sietedemayo; “Home”, de Cris-is, i “Un clàssic sempre és elegant”, de Merche Ochoa, van ser les obres encarregades de donar vida al Cafè-teatre durant la nit d’ahir.

Per altra banda, Ecosol va presentar ahir la programació cultural prevista també al cafè-teatre del Coro, amb espectacles previstos durant els pròxims mesos d’octubre, novembre i desembre. La gerent de l’empresa d’economia solidària de Càritas, Anna Güell, explica que, entre altres activitats, la principal serà la tornada de Micro obert.

Des de l’Àrea de cultura de l’Ajuntament de Sarrià i des de les associacions culturals com Ecosol admeten que han tingut dificultats per tirar endavant aquesta temporada, però reivindiquen el paper de la cultura segura. Anna Güell recorda que tots aquests actes faran estrictament sota les mesures de seguretat.

La primera activitat d’aquest programa serà el proper divendres dia 9 d’octubre, amb la tornada de les sessions de Micro Obert.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter