L’artista sarrianenc Edgar Massegú presenta avui “Eclosió cíclica”, la seva nova exposició

L’artista de Sarrià de Ter i cantant dels PulpoPop, Edgar Massegú, presenta la seva nova obra, que critica el món del ciclisme elitista existent a la ciutat de Girona.

Ho farà avui a partir de les 7 de la tarda a l’Espai 22 de la Llibreria 22 de Girona, amb la participació del músic Marcel Torres i del col·lectiu #recuperemlaciutat. 

Massegú sempre s’ha caracteritzat per ser un artista trencador, i els missatges de les seves obres acostumen a ser crítics amb aspectes de la societat actual. En aquesta exposició, el focus és el món ciclista que envolta cada cop més la ciutat de Girona i deixa de banda altres sectors. Edgar Massegú explica en una entrevista al magazín “Els 4 Rius”, de Girona FM, que vol reivindicar el paper de l’artista.

L’exposició està coordinada amb les associacions “Mou-te en bici” i #recuperemlaciutat, que busquen una major sostenibilitat en el transport de Girona. L’artista de Sarrià també aposta per aquest model, que passa per tornar a un ciclisme de passeig i no de competició. Ho explica Edgar Massegú.

Mitja hora abans de la presentació, Mou-te en bici i #recuperem la ciutat acompanyaran l’artista des de la plaça dels jutjats fins la Llibreria.

 

Imatge: Glòria Polls