L’Ajuntament de Sarrià de Ter defensa el paper de la cultura durant la pandèmia

La situació del món cultural durant la crisi sanitària de la Covid-19 és molt delicada, ja que s’han hagut de suspendre i ajornar nombrosos actes i, els que es poden celebrar, s’han de fer amb aforament limitat i respectant les mesures de seguretat estipulades.

Per això, des de les entitats culturals demanen ajuda a l’Administració Pública per afrontar aquesta crisi.

A Sarrià de Ter s’ha apostat per fomentar la cultura, celebrant la Festa Major aquest passat mes de setembre, així com el Festival In-Somni o la cloenda de la desena temporada cultural, dijous passat al cafè-teatre del Coro. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Jordi Estefanell, explica al programa Àmbit Municipal, de Ràdio Sarrià, que es mostra satisfet de com funciona el protocol de seguretat en aquests actes, especialment a la Festa Major.

L’altra cara de la moneda en l’àmbit cultural és la suspensió de la tradicional Fira del Paper i Cartró, programada per aquest mes d’octubre. Jordi Estefanell lamenta aquesta suspensió però explica que la intenció de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià és dur a terme el major nombre d’actes culturals possibles.

El regidor va aclarir que la temporada cultural es va tancar aquest passat dijous 1 d’octubre, i la inauguració de la nova temporada tindrà lloc el pròxim mes de novembre, amb espectacles al cafè-teatre del Coro.