Edgar Massegú presenta visites guiades a la seva nova exposició “Eclosió cíclica”

L’artista de Sarrià de Ter, Edgar Massegú, va inaugurar el passat divendres 2 d’octubre la seva nova exposició, “Eclosió cíclica”. Aquesta exposició és una crítica al món del ciclisme elitista que cada cop té més pes a la ciutat de Girona. Ara, Massegú presenta visites guiades per aquesta exposició, per tota la gent que la vulgui visitar de la mà del seu autor i escoltant les seves impressions.

L’exposició segueix present a l’Espai 22 de la Llibreria 22 de Girona. Edgar Massegú explica al magazín “Els 4 rius”, de Girona FM, que “Eclosió cíclica” és una exposició diferent de les obres de la seva casa-museu, a Sarrià de Ter.

L’exposició també vol fer una crida a la mobilitat sostenible, a la bicicleta de passeig i no a la professional. L’entitat Mou-te en bici va participar en la configuració de l’exposició i també en l’acte inaugural, amb una marxa ciclista que va conduir fins l’Espai 22.

Aquestes visites guiades començaran demà, dissabte 24, i es faran també dijous 29 i dissabte 31 d’octubre, d’11 a 12 del matí amb un aforament al 50%. Si s’apuntés més gent de la que permet l’espai, s’obririen més franges de visita a les 12 o a la 1 del migdia.

 

Imatge: Edgar Massegú