L’Àrea de Cultura de Sarrià de Ter reorganitza els actes culturals perquè no s’hagin de suspendre amb el toc de queda

L’aprovació del nou paquet de mesures per part del Govern espanyol va comportar la implantació arreu del país del toc de queda. A Catalunya, aquest es va decretar entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada. Entitats culturals es van queixar, ja que nombrosos actes acaben habitualment més tard. Per això, des de la Generalitat es va aprovar un justificant perquè els actes puguin acabar a les 10, i els assistents puguin tornar a casa a partir d’aquella hora sense sancions.

A Sarrià de Ter, l’Àrea de Cultura de s’ha vist obligada a reprogramar els actes culturals previstos per aquestes setmanes. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià, Jordi Estefanell, explica que s’han modificat els horaris dels esdeveniments culturals perquè acabin a les 9, a excepció de “Les nits al Coro”.

Estefanell explica que, en el cas de “Les nits al Coro”, s’haurà de repartir un justificant al públic assistent perquè pugui tornar a casa més tard de les 10 de la nit.

Des de l’Ajuntament recorden que els Centres Cívics segueixen tancats, però que qualsevol acte d’altres entitats culturals, com pot ser la Biblioteca Emília Xargay, han d’acabar abans de les 9 del vespre.