La Biblioteca Emília Xargay segueix amb la seva activitat adaptant-se a les noves mesures

El centre de Sarrià de Ter aposta per mantenir obertes les seves portes però amb uns serveis molt limitats per les últimes restriccions aprovades per la Generalitat. Les mesures afecten sobretot la programació d’actes culturals i la presencialitat als centres, així que la Biblioteca ha optat per la reserva de llibres per telèfon o a través d’Internet. 

Els únics serveis que pot seguir oferint la Biblioteca són el préstec de llibres, el retorn de documents i la consulta bibliogràfica. Ho explica la directora de la Biblioteca Emília Xargay, Anna Sala.

Des del centre també ofereixen lots de llibres per al públic infantil, segons les edats i els gustos dels nens i nenes. El servei de préstec interbibliotecari segueix vigent, així que si el centre no té un llibre, el pot demanar a les altres biblioteques de Catalunya. 

Pel que fa a les activitats, des de la Biblioteca intentaran seguir amb la programació, ja sigui de manera presencial o telemàtica. Anna Sala explica la intenció del centre sobre la celebració d’activitats, ja sigui de manera presencial o telemàtica.

L’horari d’obertura de la Biblioteca Emília Xargay segueix sent el mateix, els dimarts i dijous de dos quarts de 10 a 1 del matí i els de dissabte de 10 a 1. Pel que fa a les tardes, de dilluns a divendres de dos quarts de 4 a dos quarts de 8.

 

Imatge: Biblioteca Emília Xargay